PadelMestan Americanot 18.12. 

 

TAPAHTUMAT 2021

Americano -pelityylissä turnaukseen ilmoittaudutaan ilman peliparia, joten voit tulla yksin paikalle.

 

Turnauksessa kaikki pelaajat pelaavat vuorotellen kerran kaikkia muita pelaajia vastaan. Pelit etenevät tietyn kaavion mukaan ja ohjelma laskee yhteispisteet lopuksi ja näin saadaan selville kuka keräsi eniten pisteitä pelien aikana.

 

Turnauksessa pelataan 4 pistettä/syöttövuoro ja syöttökierroksia on kaksi. Yksi peli päättyy kun 32 pistettä on täynnä. Peli voi siis päättyä esim. 16-16, 32-0 tai 18-14, tai mitä vaan siltä väliltä kunhan pisteitä on yhteensä jaettu 32.

 

Padel & Sulis yhdistelmäturnauksissa pelataan 3 pistettä/syöttövuoro ja syöttökierroksia on kaksi. Yksi peli päättyy kun 24 pistettä on täynnä. Turnauksessa pelataan molemmat lajit samalla kaavalla lävitse.

 

Americanon pistelaskutapaa tai muutakaan ei kuitenkaan tarvitse etukäteen miettiä, pelkkä paikalle ilmestyminen riittää (toki paikka on ensin varattava). Turnauksessa on kokoajan paikalla vetäjä, joka kertoo turnauksen säännöt ja muut systeemit sekä neuvoo pyydettäessä myös padelin tekniikan ja taktiikan suhteen (sen mitä pelien tuoksinnassa ehtii).

 

Rohkeasti mukaan ilmoittautuen tähän koukuttavaan ja hauskaan pelisysteemin tasosta riippumatta!!

Aikataulu & Tasot

klo 10:00-13:00   PADEL & SULIS YHDISTELMÄ, HARRASTAJILLE & ENEMMÄN PELANNEILLE

Suosittelemme kokemusta molemmista lajeista.

 

klo 10:00-13:00   PADEL & SULIS YHDISTELMÄ, ALOITTELIJAT

Sinulle, joka olet lajeissa vielä aloittelija sekä tiedät säännöt ainakin suurin piirtein.

 

klo 13:00-15:00   PADEL, ALOITTELIJAT

Sinulle, joka olet pelannut alle puoli vuotta padelia. Harjoittelet ehkäpä viikottain tai olet jo käynyt alkeiskurssin.

 

klo 13:00-15:00   SULKAPALLO, HARRASTAJAT

Käyt viikottain tai ainakin parin viikon välein harjoittelemassa tai sinulle on taustaa pelistä menneisyydestä. Tiedät sulkapallon säännöt (myös nelinpelin).

 

klo 15:00-17:00   PADEL, HARRASTAJAT & ENEMMÄN PELANNEET

Sinulle, joka pelaat tavoitteellisesti ja säännöllisesti, mutta hymy korvilla. Olet pelannut ainakin puoli vuotta sekä hallitset säännöt ja perustekniikat. Ehkäpä jo elät ja hengität padelin tahtiin.

Pelaajia kaikkina päivinä ja jokaiseen tasoon otetaan 8 kpl. Tasoilla pitää olla kullakin vähintään 4 pelaajaa, jotta taso toteutuu.

 

Pelipaikka kustantaa 20€/taso/päivä (yhdistelmäturnaus 30€). Maksut ensisijaisesti paikanpäällä mobilepaylla tai liikuntaeduilla, toki myös laskutus järjestyy.

 

Parhaat palkitaan ;)

 

Ilmoittautumiset:

info@padelmesta.fi

whatsapp 0413188161

Hinta &

Ilmoittautuminen

Yleistä turnauksesta