Olen padeliin hurahtanut pallopelien ystävä Lahesta. Ensi kosketukseni padeliin sain syksyllä 2018 kun Lahteen aukesi ensimmäinen kenttä ja sen jälkeen laji on vienyt mennessän. 

 

Tennistä olen pelannut kilpailumielessä 26-vuotiaaksi asti ja myös valmennuskokemusta löytyy tenniksen puolelta useiden vuosien ajalta. Tällä hetkellä harrastuksiin kuuluu padelin lisäksi koripallo sekä kortteliigassa jalkapallo ja tennis.

 

Padelissa viehättää erityisesti erilaiset taktiset vaihtoehdot pelin sisällä sekä pitkät ja monipuoliset pallorallit. Myös kentän seinät tuovat oman mausteensa peliin. Ja mikä tärkeintä, niin padel on todella hauskaa!

 

PadelMestassa vedän alkeis- ja jatkokursseja, sekä sulkapalloklinikkaa.

PadelMestan valmentajat esittelyssä
Antti Saari
Riina Raskunen

Olen futistaustainen liikunta- ja tapahtuma-alan yrittäjä, joka meni sekaisin padelista kesällä 2020. Tämä on vaarallinen laji, jää helposti koukkuun ;) Oma hinku oppia lisää on ollut kova alusta lähtien ja olen kiinnostunut opettamaan perusasioita eteenpäin erityisesti padelin alkutaipaleella oleville pelaajille.

 

Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja käynyt padelin ohjaajakoulutuksen kesällä 2021. Minulla on liikunnanohjauskokemusta 20 vuoden ajalta, eri ikäisten liikuntaryhmistä ja erityisesti futiksen parissa.

 

PadelMestassa ohjaan aloittelijoille padelin perusasioita ja vedän erilaisia tapahtumia.

Olen kansallisen tason kilpapelaaja ja sulkapallon suurkuluttaja Orimattilasta. Jo noin 30 vuotta lajia takana. Nykyään pelailen enimmäkseen harrastusmielessä, ja kilpapelaaminen on jäänyt vähemmälle.

 

Oppini sulkapalloon olen saanut Varkaudessa ja nyt täällä Lahden seudulla. Olen tehnyt valmennushommia, sekä ollut myös Lahti Sulkkiksen puheenjohtajana muutaman kauden.

 

PadelMestassa hoidan sulkapallo valmennuksien lisäksi myös mailojen jännittämistä ja siitä minulla on monien vuosien kokemus.

Mika Koivu